PROFESSZIONÁLIS CSOMAG

Oldd meg a hirdetéssel járó problémákat egyszerűen!

A professzionális csomaggal, azon kívül hogy megrendeled a szolgáltatást, nincs más teendőd, csak várni a jelentkezőket. Teljes automatizmusunknak köszönhetően vállaljuk a projekt megvalósítását A-Z-ig.

A PROFESSZIONÁLIS CSOMAG tartalma:

– Maximum 3db hirdetés megjelenítése a www.balatonimelo.hu oldalon, a megvásárlástól számított 30 napon belül.
– A hirdetés szövegének  és képének elkészítése, a magasabb átkattintási arány elérésének érdekében.
– 30 napos megjelenési lehetőség a weboldalon
– Több mint 20 Facebook csoportban történő megjelenés, a munka népszerűsítése
– 3db Instagram poszt a Balatoni Meló oldalán a hirdetés képével és szövegével
– 3db Facebook poszt a Balatoni Meló oldalán a hirdetés képével és szövegével, ahol több mint 17.000 ember látja az állásajánlatot
– A hirdetés megjelenítése a CV Online felületén 30 napig, melynek köszönhetően több 1000 ember hírlevélben is megkapja a lehetőséget.
– A beérkező önéletrajzok, jelentkezések GDPR kompatibilis tárolását, továbbítását.
– Jelöltanyagok továbbítása, egy megadott e-mail címre
– A pozíciók kiküldése hírlevélben több mint 2000 feliratkozónak

Original price was: 49.990Ft.Current price is: 34.990Ft. +ÁFA

Elfogyott

Akció!

Mit nyerhetsz a professzionális csomaggal?

Rengeteg időt!

Elküldöd a hirdetés szövegét, mi 24 órán belül kirakjuk az oldalra és Facebookra, és küldjük a jelölteket. Nincs felesleges utána járás, meg idő húzás a keresgéléssel!

Megspórolod a hirdetések árát!

Ennyi pénzből nem lehet sikeres kampányt létrehozni, és nem is jut el annyi emberhez mint szeretnéd. Bízd ránk, és kedvezőbb áron hozzuk a jelölteket!

Komoly szakmai tapasztalatot!

Hamar rájössz majd az együttműködés alatt, hogy mennyivel könnyebb csak "várni" a jelölteket, mint futni utánuk. Tedd próbára a csapatunkat!

Ha úgy érzed a kevesebb néha több, vedd szemügyre a másik két csomagunkat!

Próbáld ki a "Megfontolt csomagot"!

Ha szeretnéd hogy akár 20 Facebook csoportban is megosszuk a hirdetésedet, illetve profi szöveget és kreatív anyagot is készítsünk hozzá, klikkelj és válts a "Megfontolt csomagra"!

Próbáld ki a "Kezdő csomagot"!

Megvan már a hirdetés szövege, és kreatív anyaga? Elégedett vagy vele? Ha igen, akkor a kezdő csomag választásával küldd el részünkre, felrakjuk a weboldalra és a Balatoni Meló facebookjára, hogy segítsünk!

Tedd fel a kérdéseidet, mi örömmel válaszolunk!

Az oldalon biztonságos bankkártyás fizetés mellett, közvetlen banki átutalást is választhatsz. Az összeg számlára érkezésétől számított 24 órán belül, feldolgozzuk a kérésed, és meghirdetjük!

A csomag megvásárlása után, 24 órán belül feldolgozzuk az igényed, feltöltjük az oldalra a hirdetésed képét és szövegét, és már indul is a toborzás. Ha megjöttek az első jelentkezők, egy általad megadott e-mail címre fogjuk továbbítani a jelöltek adatait, akik várni fogják a hívásod!

Igen van! Ha az általad feladott hirdetésre nem jön egy jelentkezés sem 5 napon belül , vállaljuk hogy a teljes csomag árát visszakapod, 100%-ban! Mi benned, és abban is hogy az eszközeink működnek!

Tudjuk azt, hogy a vírushelyzet mennyire megtépázta a magyar vendéglátást. Úgy döntöttünk, hogy a szakmai tudásunkat szeretnénk kamatoztatni, és segíteni a munkaadókat, a legjobb munkavállalók felkutatásában!

A hello@balatonimelo.hu e-mail címen elérsz minket bármikor, írj bizalommal és segítünk!

Pörgessük fel együtt az üzletet, hirdess a Balatoni Melóval!