Rólunk

A Balatoni Meló csapatáról, és mindenről ami mögötte van!

A Balatoni Meló küldetése!

Rengeteg dolog van, amiért egy munkaadó aggódhat: bejön-e dolgozni más nap a munkavállaló, megfelelő minőségben végzi el a munkáját, vajon tisztességes-e? Ugyan ezek a kérdések felmerülhetnek a munkavállalókban is, hiszen egy teljesen új kapcsolat kezdetekor, fel vagyunk készülve arra, hogy idő kell míg a bizalom kialakul.

A Balatoni Meló gondolata jó ideje érlelődik, és több éves szakmai tapasztalatunk rejlik mögötte. A Balaton iránti szeretet, mint minden magyarban bennünk is él. A balatoni vendéglátásba az elmúlt években komoly tapasztalatokkal gyarapodtunk, olyan cégeknek dolgozunk, akik kimagaslóan végzik a vendéglátás művészetét!

A www.balatonimelo.hu azért jött létre, hogy ezeket a tapasztalatokat átadhassuk, és megkönnyítsük a balatoni vendéglátó egységek, illetve  a Balaton vonzáskörzetében dolgozni vágyó emberek életét! Összekötő szál vagyunk a munkaerő és munkaadó piac között,  egy tökéletes harmóniára törekedve.

A Balatoni Meló "nagytestvérei", avagy a Menton cégcsoport!

Piacismeretünket mi sem bizonyítja jobban, hogy a következő márkák mindegyike hozzánk tartozik. Mi nem csupán egy hirdető portált üzemeltetünk, hanem egy sok 1000 munkavállalót és munkaadót segítő platformot. Ha munkaerő kölcsönzésről, közvetítésről, diák vagy épp nyugdíjas munkaerőről van szó, akkor a Menton cégcsoport rendelkezésre áll.